2014. július 4., péntek

Kritika #7


 Sziasztok! Itt is lenne egy újabb kritika. Mostantól nem fogok pontozni, mert szerintem nem az a lényeg, és akkor ennek ennyi az összes pont, a másiknak meg több.. Tehát, nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a kritika!



Kinézet: Le a kalappal! Eszméletlenül szép, aprólékosan kidolgozott design-nal büszkélkedhet a blogod. A fejléc tetszik, Roxana munkái mindig gyönyörűek, talán csak Lucy Hale nem tökéletes rajta, ami a kivágását illeti. De ezen kívül minden stimmel.


Történet: Elolvastam a prológust, és az jutott eszembe először: húha! Nagyon izgalmas történetbe kezdtél bele.Bár engem kifejezetten nem fognak meg annyira a vámpíros sztorik, ez mégis tetszik, hiszen nem a tucatok közé tartozik. Szerintem annak, aki kedveli az ilyesmi történeteket, csak ajánlani lehet ezt a blogot. Jár a feliratkozás is, persze:)

Fogalmazás/helyesírás: Lehet még rajta csiszolni, ami a fogalmazást illeti. Nyugodtan kifejtheted bővebben azt, amit gondolsz, merd elereszteni még jobban a fantáziád, és tökéletes lesz. Plusz néha előfordulnak vesszőhibák is, de az csak odafigyelés kérdése. Olvasd át többször is, mielőtt közzéteszed a részeket. Összegezve viszont teljesen rendben van.

Sok puszi, további jó blogolást:













1 megjegyzés: