2016. február 18., csütörtök

Kritika - Vérszomj


Nos, mivel a történeted Wattpadon lett publikálva, a design-t, illetve annak jellemzését nyílván nem tudom megírni.
Kezdjük akkor hát a tartalommal!

A regényt ti is elolvashatjátok, ha ide kattintotok.

Történet

A fantasy sohasem tartozott az általam kedvelt műfajok közé. Ettől most próbálok eltekinteni, és teljes egészében - kategóriától függetlenül - a műved értékeire fogok koncentrálni.

 Szóval. A kis tartalmad kellőképpen tömör, valamint felkelti az emberek figyelmét. Röviden összefoglalod, mi az alapsztori, mi az, amire a regényt építeni fogod. Panka, aki nappal ember, éjszaka (vagy amikor kedve támad azzá változni) sárkány, eddig nem hitte volna, hogy lebukhat. Csakhogy egyik iskolástársa, egy fiú (hogy még izgibb legyen a történet) fogva ejti. Nos, mivel látom, hogy alul a "romantikus" címke is szerepel, így gondolom, ez az ember fogja a szerelmi szál egyik főszereplőjét képezni. De erről majd később.
 Tehát kis sárkányunk egy ellenségnek esik áldozatául, ahonnan nem szabadulhat egykönnyen. Az első néhány fejezetben kicsit a körülményeket ismerteted, a sárkányok, illetve a sárkányosok tulajdonságait, életmódjait. Egészen érthetően lekövetkeztethető belőle minden, ami fontos - még számomra is, aki nem ért a fantasy-k világához - ,szóval, abban nincsen hiba. Szépen vezeted a sztorit, szépen építed fel az eseményeket. Tetszik a Panka és Dávid között kialakult versenyhelyzet, majd később az érzelmi kötősdés.
 A regényedet el bírnám képzelni vörös pöttyös könyvként: egy romantikus sztori, misztikus borításba csomagolva. Szóval szerintem jó úton jársz az írással, mindenkinek ajánlanám, aki szereti az efféle történeteket.

Helyesírás, fogalmazás

Amikor az sztoridat olvastam, olyan érzésem támadt, mintha egy profi írta volna azt. Gyönyörűen, gördülékenyen fogalmazol, látszik, hogy sok könyvet olvasol, értesz az íráshoz. Tehetséges vagy ezen a téren, ezzel jó, ha tisztában vagy! A helyesírásod kitűnő, a szókincsed is választékos. Remélem, örömödet leled az írásban, ugyanis remekül csinálod. Követni foglak az újdonsült Wattpad profilomból, ugyanis szeretném követni az írásodat a továbbiakban - és erre ösztönözném az olvasókat is!

Gratulálok az írásodhoz. :)



Sok jót kívánok a továbbiakban!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése