2015. március 1., vasárnap

Kritika - The Blast (teljes évad)

Link : X


Design

Előző alkalommal jól leszúrtam a design-t, de most már egészen más a helyzet. A fejléc gyönyörű munka - egyedüli hiba csak az, hogy a lány mentén van egy fehér csík. Gondolom a kivágás miatt, de nem annyira szembetűnő.

A modulokkal nincs baj, kivéve, hogy nincsen ún. bemutatkozó modul. A blogokon általában szokot lenni egy kis dobozka, vagy valami, amiben az olvasó kap egy kis eligazítást az oldaladról. Értem én, hogy ezt a célt az információs pultba tűzted ki, de így mégis olyan... hiányos. Legalábbis számomra.
 A chat szürke része lehetne egy icipicit világosabb árnyalatú, mert elüt a többi résztől. 
 Valamint a menü színe sem tetszik. Ez a sárgás, nem is tudom milyen, bézses, bőrszínű árnyalat...nos, nem az igazi. Ajánlom, hogy egy szürkés árnyalattal dolgozz. 



Történet

A történeted jellemzőit már az előző kritikámban kifejtettem, és ez azóta sem változott. Szépen végigvezetted az első évadot, érezni rajta, hogy ismered az általad leírt sztorit. Ez is egy fontos dolog, hogy ne csak odaköpd az eseményeket, hanem bele tudd magadat élni, és odaképzelni önmagadat a cselekményszálak közepébe - vagy ahova éppen kell.
 A második évadra ajánlom, hogy írj hosszabb részeket, mert némelyik alig pár sor. Valamint néha vezesd lassabban a történetet. Ne akard elsietni a dolgot, nyugodtan gépelj, ereszd el a fantáziád! Meglátod, ez érződni fog a minőségen is. 


Nyelvtan

Először is, néha iszonyúan hosszú mondatokat bírsz írni. Előfordult a történet során, hogy öt vessző is akadt bennük - azt hittem, sosem lesz vége. Nem kell mindent egy mondatba sűríteni! Valamint, akad a történetben szóismétlés, és helyesírási hiba is, ami csak átolvasás kérdése. Lehet, hogy csak elírás, vagy siettél. Ajánlom, hogy még csiszold a tudásodat, hisz az alap megvan - van készséged az íráshoz. Azt ajánlom, folytasd a blogolást még sokáig, és ne hagyd abba semmiképp.



További jó blogolást!






















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése