2014. április 17., csütörtök

Kritika #1






 Külső: Ami feltűnt legelőször, hogy a modulok kicsit össze-vissza vannak elrendezve. Ne a könyvborítót rakd a legtetejére, mert nem sokkal a fejléc alatt kicsit zsúfoltnak tűnik. Én így raknám a sorrendet:
  • Infók
  • Könyborító
  • Wayerek száma
  • Rendszeres olvasók
  • A versenyes képek
  • Kedvenc blogok
+ Nincs blogarchívum, ami nagy baj.

Nagyobb gond nincsen a külsővel, a fejléc tetszik, csak az a Hard Level-Game Over felirat nem illik rá. A lapok betűtípusát megváltoztathatnád, mert így kicsit "alapértelmezett" hatást kelt. Kb. ennyi:) Ja, és a zenelejátszót ne automatikusra állítsd, mert szívrohamot kap tőle az ember.
10/8

Történet:   Az alapsztori Meliről, a budapesti lányról szól, aki összejön a BTW-s Olival -  csakhogy ez nem ilyen egyszerű, mert Sziki, és az ex állandóan bekavar. Eközben rengeteg dolog zavarja meg a kis lakás életét.

A történet tetszik, csak hiányzik a prológus. Ezt még pótolhatod, hisz a fogalmazásodból ítélve szuper bevezetőt tudnál írni.
Nem tudok mást hozzáfűzni, mert nagyon szeretem a történetedet.
10/9

Fogalmazás/helyesírás:  Jól fogalmazol, látszik, hogy van tehetséged az íráshoz. Bár az első fejezeteknél van mibe belekötni (pl. ezt a mondatot nem értem:Hatra ígérték magukat a szóval bármeik pillanatban betoppanhatnak.), de az utolsó részhez képest látszik a fejlődés. Viszont egy hiba mindig becsúszik: a párbeszédeknél.

A tiéd: -Azt csinálok amit akarok!-mondtam neki mérgesen-

A helyes: -Azt csinálok amit akarok!-mondtam neki mérgesen. 

Kötőjelet nem kell rakni a végére, csak hogyha folytatod a beszédet.
Például: -Azt csinálok, amit akarok - mondtam neki mérgesen - Nem fogod ezt te megmondani!
Ezen kívül minden stimmel, csak mielőtt kirakod a fejezetet, olvasd el mégegyszer, és nem lesz semmi gond.
10/9

Összesen: 30/26

Megjegyzés: Semmikép se hagyd abba a blogolást, mert megéri folytatnod! Ha ezeket a kis apróságokat kijavítod, tökéletes lesz.

Sok puszi, további jó blogolást: 
~Agnetha


1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a kritikát! Megfogadom a tanácsaidat, és kijavítom a hibákat! :)

    VálaszTörlés