2015. július 19., vasárnap

Kritika - Masquerade


 
LINK : X



Fejléc és design

Első ránézésre jól néz ki - bár az igazat megvallva, közelről sem néz ki rosszul. A színek harmóniája tökéletes, a képek is tetszenek benne. Habár a lány középen kicsit érdekesen mutat a várhoz képest (kissé eltérő a színűk), ettől függetlenül ötletes, mert jól kiadja a fejléc formáját. Szépen vannak összemosva a textúrák, a felirat is passzol a munkához.
Térjünk át a design-ra. Gyönyörű, igényes, letisztult - ez a három szó jellemezné leginkább. Tudom, hogy a sablon nem a te munkád, ettől függetlenül nagyon szép. A modulok rendben vannak, nincs baj a sorrenddel sem. Nekem nagyon tetszik a blog kinézete úgy, ahogy van.



Történet

A prológusod nem igazán érdekfeszítő, habár nagyon szépen van megírva. Ezt egyébként az egész írásképedre lehetne mondani: úgy fogalmazol, mint egy profi író. 
Amúgy a történet további része tetszik. A sztori nem az az agyontekert, mindentazérthogyegyedilegyen  fajta, de nagyon jól bánsz a szavakkal, így ettől válik rendkívül különlegessé. Öröm olvasni. Jól ábrázolod a történéseket, habár az elején számomra kicsit unalmas volt. Néha túl sok a leíró rész, ami lapossá teheti az egészet.
Viszont, ahogy előrehaladtam a történetben, egyre jobb lett, egyre inkább feléledt a sztori. Reális az írásod, elnyerte a tetszésemet, ajánlanám mindenkinek, aki az ilyesfajta regényeket részesíti előnyben. 



Helyesírás, fogalmazás

Remek a helyesírásod, a fogalmazásodat meg már említettem korábban. Jó érzéked van az íráshoz, élj ezzel az adottságoddal! :) 
 


További jó blogolást!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése