2014. december 9., kedd

Kör PNG-k + Hogyan készíts kör PNG-t?

Hey!
A tegnapi kritika után,gondoltam hozok pár kör png-t!Hát,mivel ezt a fajta PNG készítést még nem mutattam be(ha már régebben bemutattam,akkor sorry),gondoltam be mutatom.Remélem tudtam segítseni nektek ezzel a kis Tutorial-al.Ha elakadtatok,írjatok bátran!
Ui. A képeket bátran vihetitek!De csakis saját használatra :)






Őt nem lehetett kihagyni *------*









Hogyan készíts kör PNG-t?
Hogyan is kell kör PNG-t készíteni?Pofon egyszerű.2-5 perc alatt készen is van!Ha érdekel az elkészítése,akkor nézd végig a posztot! :)


1. Nyissátok meg a szerkesztőt!(azt pedig ITT érhetitek el,ha nem működne így,akkor írjátok be a keresőbe,hogy PIXLR editor)

2. Kattintsatok az Open image from computerre,majd válasszátok ki a szerkesztendő képet.



3. Most az eszköztárnál válasszátok ki azt a kék szaggatott vonalas kockát,majd az oldal tetjén találhatjátok,hogy milyen alakú legyen.Ott a kiskört válasszátok.A lényeg,hogy semmit ne állítsatok át,minden legyen olyan,mint ahogy volt!


4. Ha ezzel megvagytok,akkor most a kurzorotokkal rajzoljátok meg a kört.Most láthatjátok,hogy a kör körül vannak kis vonalacskák,amik azt jelzik,hogy jól ki lett jelölve a kép.Ha máshol ugrott ki a kör,akkor az eszköztárban a kis fekete kurzorra kattintsatok,és vigyétek a kört a megfelelő helyre.







5. Most akkor,kattintsatok az Edit menüre,ahol válasszátok ki Copy gombot.Ezután ismét nyiss egy lapot.(file,new image.)Pipáld ki a transparent-et.Fontos!A méreteket ne változtasd ,mert a kép mérete szerint van már megadva!





6. Ha készen vagy,akkor ismét menj,az Edit  menühöz,ott pedig válaszd ki a paste-t.Ezután mentsd el a képet!FONTOS!Png formátumban mentsétek el!Mert ha TIF-be,vagy JPG-be,akkor a háttere nem lesz transparent(kockás,PNG kép).
Ééés kész is! :D
Nem nehéz,ugye? :3











Hamarosan jelentkezem,
Xoxo,

Stephanie P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése