2014. december 17., szerda

Szerkesztő hozzáadása és eltávolítása egy blogban

Salut!
Az utóbbi időben elég sok tutorial-al érkeztem,mert sokaknak szinte szüksége van ilyesmire.Nem kérésre,hanem saját elhatározásra készült nektek ez a kis bejegyzés,hogy hogyan is kell hozzáadni,és eltávolítani egy társzerkesztőt a blogból.Pofon egyszerű.Szimplán kezdő bloggerináknak készítettem.Tudom,ez nem ide tartozik,de köszönöm a szerkesztőtársaimnak,valamennyiben nektek is,akik felkerestek és gratuláltak születésnapomra!♥ Egyszerűen imádlak titeket. c:


1. Nyisd meg a bloggert,majd válaszd ki azt a blogot,amelyikre társírót keresel.

2. Amikor a rendszer átirányított a blogodba,kattints a beállítások gombra.




3. Az oldal alján láthatod,hogy nagy betűkkel írja,hogy engedélyek,az alatt pedig blogszerzők.Ott vagy te,az pedig kis kék betűkkel írja,hogy szerzők hozzáadása.Ezután,csak add meg az illető email címét,és kattints a meghívásra.Miután elfogadta a társíród lett!




És akkor ennyi is lenne az egész! :D
Most pedig,akkor nézzük az eltávolítást:


Szerkesztő(k) eltávolítása a blogból


1. Nyisd meg a bloggert,majd válaszd ki azt a blogot,amelyikről el szeretnéd távolítani a szerkesztőt/ket.

2. Amikor a rendszer átirányított a blogodba,kattints a beállítások gombra.

3. A blogszerzőknél láthatod,hogy ott van az összes szerkesztő/író a blogodban.Ezek mellett van egy kis X.Arra kattintva távolíthatod el a szerkesztőt.Figyelem!Miután megnyomtad az X-et,az illetőt automatikusan törli ki a rendszer!Nem kell semmi kérvényt,kérdést megerősítened,hogy ki tudd rakni a szerkesztőt!Ha ezzel megvagy,akkor kész is :))









Hamarosan érkezem az új bejegyzéssel,
addig is big kiss:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése