2015. január 17., szombat

Kritika - Jade


 
LINK : X


Design

Nem rossz. Bár, már első ránézésre is akad egy-két kijavítandó dolog.
Először is, a menüben valami nem stimmel, az utolsó menüpontnak csak a fele van ott, vagy nem is tudom, hogy magyarázhatnám el. De az nem teljes. Gondolom, a kódban valami ki lett törölve. Egy szám, egy betű is elég, hogy boruljon az egséz munka. Szóval, ez hiba.
A második, szerintem a modulok sorrendje kissé kusza. A blogarchívum nagyon fent van, valamint a chat is. A történet pedig lehetne egy kicsit feljebb.
A blog háttérszíne végül is, nem üt el semmitől, de mégsem néz ki annyira jól. Egy kicsit sötétebb árnyalatot javasolnék. 
 A fejléc viszont szép munka. Gyönyörűen össze vannak mosva a képek, így ezzel nincs problémám.

 Összességében egyátalán nem ronda vagy összecsapott munka, sőt. Csak vannak dolgok, amik javításra szorulnak.



Történet

Hűha! Nagyon jó alapú történetbe kezdtél! Amit meg kell említsek : hihetetlen nagy a fantáziád. Néha viszont kicsit összemosódnak a szálak, és csak később, nehezen lehet őket kibogozni. Tehát figyelj arra, hogy ne ömleszd egyszerre a fejedben megszületett ötleteket. 
Igazából meg vagyok elégedve a történetvezetéseddel, izgalmas és aki szereti ezt a fantasy stílust, annak bátran merem ajánlani. A sztorit az is feldobja, hogy nagyon jó hasonlatokat, szófordulatokat alkalmazol. Bő a szókincsed, és ezt bátran fel is használod.
Élvezetes, szép munka az írásod. A sárban talált gyémántot már majdnem meg is csiszoltad. Még van egy kis rész, ahol nem csillog, de ha továbbra is ilyen szépen tisztogatod a drágakövet, teljes fényében fog pompázni!




Fogalmazás/helyesírás

Már említettem a bő szókincsedet, és a fogalmazásodat is dícsérném. Van érzéked az íráshoz. Valamint a helyesírásoddal sincs semmi baj. A párbeszédekben sem találtam hibákat, pedig az általában érzékeny pont a bloggereknél...
Ügyes vagy, csak így tovább! ;)




Ja, és ne felejts el a bejegyzéseknél sorkizárt formát használni, úgy szebb lesz a külalak!


Sok puszi, további jó blogolást:














1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a véleményedet! A továbbiakban jobban figyelek ezekre is :)
    Köszönöm még egyszer! :)

    VálaszTörlés