2014. november 17., hétfő

Tumblr zenelejátszó beállítása

Hey!
Mint,ahogy hallhattátok,tegnap  összejött a 200 bejegyzés(ma már 1-el több :D),és a majdnem 10 000 oldalmegtekintés!Köszönjük nektek!♥ :')
Ma egy kis segítséggel hoztam.Tudom,volt már zenelejátszó kód,de az az SCM Music player volt,de ma a sokkal szebb és egyedibb Tumblr zenelejátszóval ismerkedünk meg!

1.) Kattints IDE!

2.) Most kijött pár zenelejátszó...Az a teendőd,hogy kiválaszd a blogodhoz illőt,és a neked tetszőt!Ez egy idegig eltarthat mert jó sok van belőle.(Egy kis magyarázat: az oldal tetejénél,van egy csomó halvány szöveg,azokra kattintva érhettek el,különböző csoportosított zenelejátszókat: pl. Animal players)

 


 3.)Miután kiválasztottad a neked megfelelőt/megtetszőt,akkor kattints rá. 



4.)Amikor ez megvan,akkor az oldalon kijön a zenelejátszó nagyobb kinézetben,és alatta vannak a beállítások.Hasonlóképpen kell beállítani rajta mindent:
Configure Your Music Player - Itt nemigazán kéne semmit se állítani.Pipáljátok ki az igent,ami egyben azt jelenti,hogy konfiguráljuk a lejátszónkat.
Autoplay - Itt azt tudod beállítani,hogy a zenék sorba(elejétől végéig) menjenek.Ha nem szeretnéd ezt a módszert(hanem,hogy összevissza menyjen),akkor pipáld ki a NO-t.
Default volume - Itt a zenelejátszó maximális hangját állíthatjátok be(50% - 100%).
Player position - Itt azt tudjátok beállítani,hogy hol is legyen a lejátszó.Az oldal tetején(top),vagy az oldal alján(bottom).Ezt a lejátszót nem lehet oldalra tenni!


5.) Ha ezzel is készen vagyunk,akkor most a dalokat kell "beleraknunk" a lejátszóba.Első dolgunk(ugyanolyan mint a SCM playernél),hogy megadjuk a zeneszám előadóját és címét.Ha betelt a hely,akkor kattints az ADD MORE SONGS-ra...Ezután felmegyünk a Youtube-ra ahonnan leszedjük a zenék linkjét.Ezt természetesen a Song URL-hez kell illeszteni!



6.) Ha mindezzel kész vagy,kattints a "Clik Here To Save And Get a Code" -ra.

7.) Ezután másold ki a kódot,és illeszd be a HTML/Java Script Modullba!
És...kész is!Gyönyörködj egyedi zenelejátszódban c:






Ha ezzel,vagy mással kapcsolatban nem voltam érthető,bátran kérdezzetek! :)

Xoxo,








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése