2014. augusztus 8., péntek

Zenelejátszó Blogra


Szépjóestét manócskák!Mostanában elég keveset posztolok,de ez mától meg fog változni!Meghoztam az ígért Segítséget!Hogyan is tegyünk zenelejátszót blogba?Most itt a válasz!

1. Kattints---> IDE

2. Mindegyik lejátszó mellett vannak kőrök,azzal tudod kiválasztani a neked megfelelő lejátszót!



3. Miután kiválasztottad,kattints a NEXT-re!


4. A SONG TITLE alá írd a zene nevét a SONG URL alá pedig a zene linkjét(természetesen előbb fel kell menni a youtube-ra,hogy ki tudd szedni a zene linkjét)!Ha megtelt az összes üres hely,nyomd meg az Add more songs gombot,és ha befejezted,kattints a NEXT-re!




5. Ha azt szeretnéd,hogy a zene automatikusan induljon el,akkor pipáld ki az Auto Playt.Ha azt szeretnéd,hogy a zenék ne sorrendben menjenek,akkor pipáld ki a Shuffle Playback-et.A Default Volume opciónál a zene hangerősségét állíthatod be.A Placement Of Playe Bar-nál beállíthatod,hogy a zenelejátszó Fennt(Top) vagy Lent(Bottom) legyen.Ha azt szeretnéd,hogy a zenelejátszód oldalról legyen,pipáld ki a Show Playlist by Default-ot!Ha mindennel kész vagy,kattints a DONE-ra! 


6. Másold ki ezt a HTML kódot!


7. Most a bloggerben az Elrendezés menüpontban,válaszd ki a Modul hozzáadása opciót,majd válaszd ki a 11.-et (HTML/Java Script) és illeszd be a kódot!




8. Most elmented,és kész is! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése